Tjoooo!

Tjoo!
Idag vaknade jag vid halv tio och läste lite och så, sen gick jag upp och åt frukost och nu nsart ska jag upp och fixa mig. Helena kom ju hem igår så jag ska ringa henne snart också! :D Vet inte riktigt vad vi ska göra men det får vi väl se senare, hör nog av mig :)
Idag är det ju nyårsafton också :) Så Gott nytt år kära läsare! :D

Puss! -Amanda


Öhh...

Asså soorry vet inte vad som hände me datorn såg nu att inlägget blev helt muppat.
Ni får ett vettigare inlägg imorn, promise!
-H<3


Hemma!

Har precis kommit hem från mina kusiner som bor i Skåne, så har inte kunnat ha tillgång till internet så det blev tyvärr ett lite längre uppehåll än jag hade tänkt mig.
Det va funfun hos mina kusiner fastän vi inte gjorde jättemycket, men vi kollade på ''Solsidan'' (såå rolig!), ´''Sex and the city'' och en bio, ''Simon och ekarna''. Bioon va bra men det va typ bara 60+ där.
Ska kanske kolla ¨på nån film nu och ni får ursäkta den cp:iga texten, datorn fick spratt:S
-H<33
P.S. Bilder i nästa inlägg;)


Slappar kväll!

Morsning korsning!
Drog ju till bromma blocks förut vid halv tre ungefär, åt lunch kolla lite och sen tog vi en fika, smoothie!, och
sen in på coop och handla till myskvällen imorn!
Kom hem vid fem och då slappa jag lite och titta på tv, sen hjälpa mamma med hemgjord pizza, gooooott! Äta och sen lite ostbågar och boken. Men nu sitter jag framför tven och tittar lite´:)

Puss puss! -Amanda


Här kommer en texc gjord av mig.

Tjaba everyone!
Vaknade vid kvart över tio idag, men vaknade typ vid fem först och på att jag inte hade någon rullgardin i fönstret
så imorse vaknade jag alltså av att det var ljust. Och ni tänker, varför drog hon inte för gardinen när hon vaknade vid fem? Och svaret är: Jag har två våningar i mitt rum (över våningen är bara ett litet loft med en tv) och jag sov på övervåningen förut och då hade jag bara ett litet fönster där så den gardinen passar inte där nere och jag glömde helt
enkelt det och kom på det vid fem och då visste inte jag vad jag skulle göra så, ja jag somnade om hehe :)

Men i alla fall, när jag hade vaknat så åt jag lite frukost och så där och sen gick jag upp och städa och fixa på mitt rum och nu snart, jag vet lite sent, ska jag byta om och fixa mig :) Sen så ville mamma att vi skulle åka in till bromma blocks och titta lite och äta lunch där, så vi ska göra det tror jag. Jag glömde att jag sa att jag skulle lägga upp bild på det jag hade fått i julklapp men jaf fixar det kanske senare. Fick  i alla fall två perfymer, sex tröjor, två mjukisbyxor, ett par jeans, två par örhängen, en pyjamas, tre ringar och lite till kanske kommer inte på mer nu :)

image description
en sköldpadda, som vi hade i sjön utanför vårt hus i USA :D

Puss! - Amanda

P.S ni får gärna kommentera om ni vill att vi ska blogga om nåt speciellt :)


Hemma! Igen... :D

Halloj!
Kom hem vid nio från bion, vi tittade på scherlock holmes, den var väldigt bra, rekommenderar! :D Den var ungefär två timmar och började halv sju :) Just nu så tittar jag bara på tv och har inte så mycket att skriva... :)

image description
en bild från USA i somras :)

Puss! - Amanda


Svar på tal!

Thitti: vilken film? :D <33333

Svar: Vi tittade på scherlock holmes ( stavning?). Den var faktiskt bra och jag rekommenderar den om man gillar lite komedi/action, jag brukar inte gilla så mycket action men den här var väldigt bra! Har du sett den föresten? haha :D <333


Hemma!

Tjoo!
Kom hem för ett tag sen från Ikea efter att ha köpt sängen, blev en stor och mjuk! Fast måste möblera om lite så den får plats :) så ska upp och göra det nu, och efter det ska familjen på bio! Kul kul :D
hörs senare, puss! <3 - amanda

Bild från USA :)


Good morning!

Helloo!
Ja, jag ska nog, som jag kanske nämnde i förra inlägget, börja blogga som vanligt nu, för jag gör inte så mycket på dagarna så då kan jag nog hinna med att blogga ;)
Men idag så ska jag och pappa åka och kolla på en ny säng till mig, för min e typ as gammal. Men det ska vi göra typ efter lunch tror jag, tills dess får jag se vad jag gör :) Har inte direkt några planer på att göra nåt speciellt nu på lovet, förutom att vi har en innebandy cup på tisdag till torsdag, ska bli as kuul! :D Annars på nyår så skulle vi typ bort till några men så blev det inte så så då ska vi typ bara va hemma tror jag, blir lite mysigt och så då! Men hör nog av mig, puss! -A


Dålig uppdatering? Japp.....

Tjena mors! Ja, har ju inte varit så bra bloggning på sistone, men som sagt tar vi ju lite halv paus nu men börjar nog blogga lite mer nu :) men Helena är hos sina kusiner så hon har inte kunnat blogga och jag har inte bloggat för att det absolut inte har hänt något de här dagarna. Har typ bara vart hemma och slappat :) men idag gick dan typ as snabbt! Först gick jag upp typ vid 10 och gick upp och fixade mig vid 11-12, målade naglarna också, sen vid ett åt vi lunch och efter lunchen så skjutsade vi farmor till Arlanda, för att hon skulle åka hem, och så fikade vi och sa hejdå till farmor där :) och på vägen hem stannade vi på media markt för pappa och Jonte ville dit, jag hade med mig boken så jag stannade i bilen och läste så vi kom hem vid halv fem och då kollade vi på film, typ Moby Dick elr nåt sånt, till klockan sex, sen åt vi och mamma ville åka till Bromma blocks för att kolla rean och då följde hela familjen med :) så jag kom hem för inte så lång stund sen, men nu ska jag ta och kolla på en film med pappa! :D
Hoppas att ni har haft en bra dag, puss! <3

Hahaha, snygg jag är va? Den är tagen i USA i somras på en M&M butik, längtar tillbaka!


Annandag jul

Helloj! Det blev inget sova över hos mormor och morfar, vi åkte hem på kvällen istället. Det blåste ju asmycket då så jag somnade typ fyra elr nåt och sen gick jag upp vid tio, så jag sov inte mycket jag :S
Men idag vart det i alla fall mellandags rea med Helena och mamma, pappa och farmor :D köpte en tröja och ett par skor, tröjan betalde jag själv av pengar jag fått av mormor och morfar i julklapp men skorna betalde pappa :) vi åkte hem vid kanske halv tre och då åt vi lunch, farmors pannkakor och sen gick Helena hem och just nu ligger jag bara och slappar i soffan.
Hörs, puss! <3 - A

Här kommer en bild på tröjan jag köpte :)


Hej!

Igår var det ju julafton, fick en massa fina kläder, tre ringar, en parfym, två filmer.. Och lite mer :) lägger kanske upp bilder på allt sen :)
Idag drar hela familjen iväg till mormor och morfar, kusinerna kommer också blir som lite julafton :D mysigt! Vi sover över så det blir nog ingen bloggning för mig senare idag elr imorn. Men kanske på tisdag;)
Puss! -Amanda


God natt!

Ja, laddade ner så att nu kan jag blogga från ipaden :D aja tänkte bra säga god natt till alla läsare! Så god natt!
Imorn är det julafton !:)

Puss ! - A


Hellooo!

Heeej!
Ja, idag har jag inte gjort jätte mycket :S Men i onsdags kom farmor på kvällen och då gjorde jag,helena och jojja klart pepparkakshuset (har ingen bild på det än) och de gick hem vid kvart över tio för vi va typ klara då
och då tittade jag lite på tv och sen gick jag och la mig :) Igår köpte jag de sista julklapparna och så sen kollade jag på en film som var slut kvart i ett så det blev lite sent för mig men jag vakande vid tio så jag sov i alla fall i nio timmar :D Idag så åkte jag, pappa, jonte och farmor in till brommablocks och tittade lite och så, sen åt vi lunch där. Jag åt nudlar och kyckling vilket var väldigt gott men man fick jätte mycket så jag åt inte upp allt, hehehe :P sen kom vi hem vid halv tre-tre tror jag? och då så slog jag in lite julklappar, ringde helena och gick sedan över dit och vi bytte julklappar med varandra :D Jag fick en parfym och ett par jätte fina örhängen! :D

Föresten idag satte vi upp granen och pyntade den för imorn är det ju julafton! Jag både längtar och inte längtar :P jag längtar för att man vill ju ha julklappar, äta julmat vara med familjen och sånt men på sättet jag inte längtar är för att när den väl är här så går det så snabbt och plötsligt är det juldagen! haha :D vad gör ni, längtar elr längtar inte? :)



våran gran !

God jul alla läsare!

Puss! <33 -amanda

P.S jag tror jag också tar en liten paus nu över jul och så men jag bloggar kanske lite då och då! :)


Heej

Slänger in ett inlägg och en bild, men jag måste städa (dammsuga, damma och skrubba bort bUSTERS bajs (!) från golvet, mysigt)
Men idag har jag köpt de sista julklapparna, skönt, men jag måste slå in de också. Lite jobigt, men också ganska kul.
Jag måste skynda mig lite för jag vill hinna kolla på tv lite också så nu kommer en liten bild:)

en till bild från kaninutställning (jag vet, jag bär Buster lite konstigt:P)


Jullov imorn!

Tjeenare alla läsare!
Ja, som ni kanske förstår av rubriken så kommer vi att få jullov imorn!
Fan va najs !
Idag hade vi vanliga lektioner, elr vi typ körde lite musiklek typ på SOn och på slöjden visade vi bara upp vad vi gjort för träslöjdsgruppen (vi brukar alltid göra de) så vi fick sluta typ 45 minuter tidigare än
vanligt och då åt vi lunch och sen hade vi NO och då tittade vi typ bara på en film, najs? :D
Sen imorn så ska vi typ städa och sen titta på film :)
>Försten så gjorde jag och helena ett pepparkaks hus idag men det är inte riktigt klart men vi lägger nog upp en billd på det sen :)


 

Och en sak till, om ni ska göra chokladmuffins nån gång använd då det här receptet!

Ingridienser:
100 gram margarin (smör)
2 ägg
2 och en halv dl socker
1 och en halv tsk vaniljsocker
1 kryddmått salt
4 msk kakao
2 dl vetemjöl
en halv tsk bakpulver

Gör så här: Smält margarinet och låt det svalna. Vispa ägg och socker poröst (alltså tills smeten blir vit). tillsätt sedan de andra ingridíenserna i ägget och sockret, blanda sist i matfettet. Sen fördelar ni smeten i muffinsformer (OBS! Inte mer en tre tredjedelar/fjärdedelar, de sväller)
Grädda sedan i mitten av ugnen i ca 10 minuter elr lite till (beror på om ni vill ha kladdiga)
Sedan ta ut de och låt de svalna och sen ÄT !

de är supergoooooda !  berätta görna hur det gick om ni gör de :D

Puss! -A













Hmm

Förlåååååt!
Jag har varit usel med bloggandet, men jag har behövt fixa inför julafton men nu julklappsruschen över, ska bara köpa 2-3 till.

Igår var jag på kaninutställning me Malin Wiker och det va kuul!
Hade först bedömning, alltså domarna bedömde kaninens päls, klor, kroppsform m.m och min  kanin kom tyvärr inte till ''final'' men han fick 48/50 poäng men det va flera som fick 49 poäng:(
Men Malins ena kanin kom 2:a på bedömningen och den andra 3:a på maskeraden (man skulle klä ut kaninen till nått juligt, den kanske hade t.ex. tomteluva) .
Här är nåra bilder från utställningen

malins guulliga kanin, Fia med knuff:)


när Buster bedöms (Gullunge)


Maskerad-tävlingen, Buster har ett rött band runt halsen som e knutet till en rosett i nacken;) Malins kaniner e de vänster om Buster (de till höger hade 3 (!) alldeles fluffiga kaniner;P

Puss -Helena<33

P.S. Så att ni vet kommer jag nog ta en liten bloggpaus runt jul, för har mycket att tänka på, men slänger kanske in ett inlägg någongång :D


hahahahahaha, ooops !

hahaha råkade visst bli två inlägg vet inte riktigt varför menmen... ;)
hahahaha :D


Godmorgon! Elr kanske goddag....?

Heeeej !
Ja vad ska man säga, godmorgon elr goddag? haha :P
Vaknade i alla fall vid nio och då typ läste jag lite och åt frukost
är ju söndag idag, inte så kul :(, men å andra sidan är det ju bara tre skoldagar kvar
och på en elr två av de dagarna är lagdagar och då ska vi typ bara städa skåpen och sånt.
Idag har jag innebandy match, samling kvart över ett så ska väl åka vid ett :) sista matchen för
säsongen tror jag :( Fast i januari ska vi åka på cup! yeaaah ! längtar!
den är typ i uppsala så vi ska sova över två elr tre nätter, kuuuuul ! :D
ska ta och byta om nu och sen seega li´te, efter de lunch :)

Puss!<33 -A


Godmorgon! Elr kanske goddag....?

Heeeej !
Ja vad ska man säga, godmorgon elr goddag? haha :P
Vaknade i alla fall vid nio och då typ läste jag lite och åt frukost
är ju söndag idag, inte så kul :(, men å andra sidan är det ju bara tre skoldagar kvar
och på en elr två av de dagarna är lagdagar och då ska vi typ bara städa skåpen och sånt.
Idag har jag innebandy match, samling kvart över ett så ska väl åka vid ett :) sista matchen för
säsongen tror jag :( Fast i januari ska vi åka på cup! yeaaah ! längtar!
den är typ i uppsala så vi ska sova över två elr tre nätter, kuuuuul ! :D
ska ta och byta om nu och sen seega li´te, efter de lunch :)

Puss!<33 -A


Julhandla!

Tjoo!
Det snöa idag, whoooo !
igår efter innebandy så sov jag över hos helena och då kollade vi på nån film
kommer inte ihåg vad den hete men den var bra :) sen så skulle v vi sova i soffan så vi gick
ner dit och tittade på Big Daddy, rooolig!, och sen somnade vi vid halv ett och jag vaknade 10 och helena
vaknade tjugo i elva. Sen kollade vi på tv i typ 15-20 minuter och gick sedan upp för att äta frukost :)
Ätit klart vid tolv och då segade vi lite sen bytte vi om och fixade oss innan vi fick skjus av helenas mamma
till vällingby där vi kollade lite men hittade inte så mycket så vi tog tunnelbanan till
brommaplan och bussen vidare till bromma blocks :)
Där hittade vi mer saker och jag köpte julklappar till kompisar och pappa, sen ska vi nog
åka mästa torsdag elr nåt igen :)
Vi åkte hem vid tio över fem och jag kom inför dörren för ungefär en 40 minutersen :)
Ska snart äta midda och efter det ska jag kanske hem till helena och kolla på
en film :)
Jaa det var min lördag och fredag, hoppas ni också har haft en bra och
mysig helg! Vad tycker ni om snön föresten? :D



Puss! -amanda


En vanlig torsdag....

Halloj!
Gillade ni mitt korta inlägg imorse? haha, hann inte så mycket :P
Men idag så åkte halva min ugg till ungdomsmottagningen vid halv elva och
sen kom vi tillbaka till skolan vid kvart över tolv och i stället för att ha NO så
åt vi lunch på den lektionen, och man fick glass! Man fick det för att vi hade slängt
midre mat än förra året typ ;)
Sen efter skolan åkte jag och helena hem till henne och gjorde lite läxor
och sen vid halvsju-sju åkte jag hem och gjorde mat för mamma och pappa var inte
hemma så jag tomatsoppa med pasta :)
Nu tror jag att jag ska titta lite på mina förberedelser för debattinlägget vi ska
ha imorn :)

Lite bilder !





Puss!


Försov mig!!!

Hahah, jag försov mig till 8 idag av att pappa sa att Amanda hade kommit!!!
Vi började liksom 8.20 men jag klädde på mig och tog med en macka så vi kom iväg 8.05!!
I'm proud (stavning) of my self! ;)

Imorn har vi debattinläggsskrivning och jag är inte lika nervös som jaag var igår för jag har förberet mig ganska bra, men ändå.
Wish me good luck:D


Vilken tycker ni jag ska önska mig, tycker alla var snygga;) <33
-Helena<3


Skola

Heeejsan!
Gör bara ett snabbt inlägg nu innan jag ska till skolan :)

Idag är det vanlig dag har inte så mycket att skriva ;)
Hur mår ni? :D

Puss! -A


Börja 10!

Tjoo!
 Idag började vi ju tio! Kunde liksom sova till nio!
Sen så fick vi chicken nuggets till lunch, goooott! Fast imorn börjar vi tjugo över
åtta som vanligt, men det var skönt ända, sen är det ju lov snart ! :D
Vi slutar på nästa onsdag, vilken dag slutar ni? :)

Ska i alla fall snart ta och läsa lite i boken vi läser i skolan (tusen gånger starkare)
och sen slappa lite kanske :P
Idag var det i alla fall sista gången på gitarren så vi hade typ ''uppspel''
och fick julmust och pepparkakor :D
Nu ska jag läsa lite.. :)

gammal bild från thailand !

Puss! -Amanda


:(

Det här läget e pissigt.
 Jag har både ont i knät och ont i hälen+att ja har träning++ att jag har matte att räkna:(
Kommer kanske inte kunna och hinna gå på träningen:(

Idag började vi ju 10 och det va asskönt!!
Vi hade vanlig skoldag men sist på dagen hade vi innebandyturnering och den vann Jennys mentorsgrupp så nu ska de möta den vinnande mentorsgruppen i Capella:P
Nu ska jag se me mamma om jag kan gå på träningen:(

-H


Träning

Tjeenare!
What's up? haha :D
Idag har i alla fall inte jag gjort nåt speciellt (helena berättade nedanför).
När jag kom hem från helena åt och bytte jag om för jag hade träning
(fotboll) Det var kul för vi spelade lite match på slutet och jag spelade forword
(fast jag brukar spela back) och då gjorde jag två mål ! Whoo :D haha!
Och nu ska jag äta lite sen typ soooova! För jag vill inte vara trött imorn, fast
vi börjar tio minuter senare och på onsdag börjar vi tio! Bara för att vi ska ha
mentors tid imorn fast vi brukar ha det på onsdag så då hoppar vi över den på onsdag ! :D

No picture..

Puss! -amanda


Tjo alla peoples!

Åh ångest, vi har skrivning på FREDAG och jag kommer faila totalt!! Har typ knappt 2 timmar på oss och ja vad säger man.. det enda jag gjort e att ha kommit på en tes, STOLT (not) :( Och tesen e inte alls bra, jaa vad ska jag göra tycker ni, jag behöver alla råd jag kan få!

Men, men, idag har jag varit i skolan (vad trodde ni hallåå) och jag fick tillbaka debattinlägget, gick väl hyfsat, helt okej;P Fick alla kryss i andra spalten i allafall och vi har bara 2 spalter.
Sen, när vi slutade, gick jag och Amanda hem till mig och kolla på tv och åt.
Ett tips, ''LasseMajas detektivbyrå'' går kl. 17.45 på SF-kanalen, det e faktiskt roligt, alltså det är julkalendern som gick, när var det?, typ år 2008;S Vet ej!
Jag bakade pepparkakor igår, det är så roliigt att göra massa olika figurer och ett tips e att om ni gör typ hästar eller något annat djur så prova att böja på benen och typ göra så att det ser ut som om de springer, ser kul ut när de e färdig gräddade!:D


lite mörk bild menmen..
-H<333


Min helg!

Hej !
ja som ni har sett så har jagf inte uppdatert så mycket i helgen så jag gör de nu :)

Lördag: Mamma fyllde år igår så vi grattade henne lite först :D  klockan nio så skulle vi dela ut tidninen Änby runt
och det tog typ en och en halv timme så jag kom hem vid elva halv elva och då så slappa jag
bara lite och sen så hade vi match, samling kvart över ett så vi åkte vid tio-fem i
och hämta helena o johanna :) Matchen gick bra vi vann med 2-0 !
Efter typ klockan tre elr nåt så åkte jag hem och så skulle vi bort klockan sex till några
va typ julbord :D Vi kom hem vid kanske tolv ett elr nåt för vi va tvung
a att skjusa hem nåra andra, så jag somnade direkt när vi kom hem! :P

Söndag: Jag vankade först vid åtta men somnade sedan om till tio och gick upp och åt o så :)
Sen så skulle kusinerna komma och de kom vid två tre elr nåt sånt och då fikade vi och
hade kul och sådär :D De kom för att mamma fyllde år igår :) Sen så åkte de hem vid sex ungefär och nu ska jag snart äta midda, pasta och kött ! :D


snyggt va? :D

Puss! -Amanda


Svar på tal från Amanda!

Nu svarar jag på frågorna :D


Thitti:Favorit mat? Favorit dryck? Hur lärde ni känna varann? Är ni kära i någon? Om ni skulle kunna spola tillbaka till en stund vad skulle det vara och varför? <3

Svar: Typ plättar elr tacoo! BEror på men typ läsk elr mjölk, hahah :D Ja helena förklarade ju där nere;)
Jag vet faktiskt inte, kanske någon rolig kväll jag haft med kompisar elr familjen :D <3


Jaaa..

Halloj allihopa!!
AAhh jag e aaashungrig har inte ätit nått på typ 5 och en halv timme!! Jag har liksom haft typ kakförsäljning med laget och efter det hade jag träning. Det blev riktigt kallt!!! Den första kvarten.... asså mina fötter började typ frysa bort men sen så blev de varmare efter att jag hållit igång lite;)
Nu ska jag äta, kommer typ äta all mat, så hungrig e jag! Bild kommer i nästa inlägg.
-Helena;D <3

Svar på tal från Helena

Nu svarar bara jag på frågorna (helena)

    

Thitti om ''frågestund'': Favorit mat? Favorit dryck? Hur lärde ni känna varann? Är ni kära i någon? Om ni skulle kunna spola tillbaka till en stund vad skulle det vara och varför? <3

Svar: Typ pannkakor haha:) Lääsk! Jag började på Amandas dagis när jag va kanske 3 och sen så jaa så blev vi kompisar. Neeej, haha inte direkt kär:P jag skulle vilja spola tillbaka till typ 1-2 för allt va mycket enklare då fast ända så skulle det va lite tråkigt att va en plutt igen;P Svårt tycker jag;)


FRÅGESTUND!!




KOM IGEN FRÅGA PÅ! INGEN FRÅGA E DUM!

Imorn är det fredag!

Halloj!
Idag var det vanlig skoldag med vanliga lektioner
förutom att vi inte hade nån lärare på NO:n för hon hade åkt
några i min ugg :)
sen efter skolan så (föresten så har vi börjat gå till skolan nu, halt som
fan på vägen ju!) gick vi hem och tittade på tv och lite sådära! :D
Sen så åt helena hemma hos mig och vi åt hamburgare (med bröd).
Och nu ska jag snart läsa klart våran läsläxa till imorn och sen kanske stoppa
nåt i magen och next sova tror jag det blir :D
Annars så har jag inte så mycket att skriva om... så hörs nog imorn!


ja kanske inte bästa bilden menmen :S

Puss!


-

tänkte typ bara lägga upp lite bilder!

 
sportlovet förra året, längtar efter att åka skidor!


thailand, fan va skönt det va!


hahahahah, snyggt va? :D

 
hihihi, jaaag!
kanske lite tråkigt inlägg men, ni får kommentera om vad ni vill att
vi ska blogga om! :D

Puss!

dålig upptatering!

hejsan!
jag har haft lite dålig uppdatering, men ska försöka
bättra mig! :D
Har varit träningar ocj läxor och massa andra saker :) Men i
måndags så efter skolan åkte jag och helena hem till henne och sega, lite
NO-läxa tryckte vi in där emellan också :) Hade läxförhör igår, gick väl bra antar jag :)
  Igår åkte vi hem till mig och dega framför tv lite sen hem till helena och sen gick jag
hem för att vi hade ju innebandy träning så behövde äta och byta om innan, kom hem
vid nio och åt och duscha tv och lägga mig :)
 Idag så slutade vi kvart över tre direkt efter skolan tog vi som vanligt tunnelbanan till
brommaplan för att gå på gitarr, ska typ ha nåt upspel nästa vecka :D
Ssen kom vi hem vid tio-kvart i fem och jags skulle åka till träningen halv sex så hade lite
stressigt. sen efter så åt jag lite och ska snart duscha sen franska sen sova! :D


hör nog av mig imorn!
Puss! -amanda


Debattinlägget avslutat

Aah nice har lämnat in mitt debattinlägg idag, nu har jag det bakom mig.
MEN, vi ska ha nån sak i aulan så alla p7:or ska typ skriva ett eget debattinlägg på 3(!) timmar! Nästa fredag blir det asså inte denna fredag:(
Idag va jag me Amanda och vi typ... åt. Haha nej men vi träna lite på No:n och så åt vi lite mackar fast jag åt bullar (mums) och Óboy (jag varm och amanda kall) sen kolla vi på tv, Top Model och Grey's Anatomy;D
Nu ska jag kolla runt lite mer på datorn;9
Puss allihopa -Helena<333

Mupp hahah;)


Andra advent!

Helloo!
Ja i förra inlägget berättade ju helena om vad som hänt i helgen och
det var kuul!
efter matchen imorse så kom jag hem och åt lunch
duschade och fixade mig sen kom helena och vi skrev på debattinlägget
sen så gick hon hem och då gjorde jag inte så mycket.
Mamma hade bakat saffransskorpor som jag smakeade och de var asgooda! :D
(tror jag ska äta en snart)
sen så skulle jag spela en 97match,  för 97:orna behövde hjälp så jag fick spela den
fast det var ganska många 99o98 med också :)
Det blev 2-2 och sen så åkte jag hem och åt midda, tacos!
Och efter middan duschade jag och nu vet jag inte riktig vad jag ska göra :)
fast jag är astrött! för mycket med tre matcher på en helg + träning
på fredan! :D

Tyvärr ingen bild!
 
Puss! /amanda


Debattinlägg

Förlåt för dålig uppdatering!
Nu ska jag (blää) skriva på mitt debattinlägg, måste typ ''bearbeta'' texten men har gjort det mesta såå jag e snart färdig, rätt nice;P
Efter jag skrivit ska jag nog äta middag och sen typ slappa vi tv:n, kolla om det e nått bra.
Jag kom ganska nyss hem från träningen så jag måste trycka in duschningen oxå i schemat.
Idag var jag lite hemma hos Amanda men som sagt så hade jag träning så jag behövde gå hem lite innan 2 och jag hade slagit vad med min brorsa att jag skulle komma hem innan 2 men han trodde jag skulle komma försent. Jag vann såklart så egentligen e han skyldig mig 50 kronor men han slapp undan. E man inte en schysst syrra? Hahah;D
Imorn e det skola så får väl ta och gå och lägga mig i tid:(
Har ju sovit över både fredag till lördag och lördag till söndag för först sov jag hos Maja för hennes föräldrar skulle på fest och på morgonen behövde jag gå hem för jag hade innebandymatch (vi vann me 4-1) sen senare var jag me Amanda och vi flamsa lite och såå.. men sen gick vi (och jojja) hem till Katta för vi kunde få pizza där typ och så stanna vi där till typ 10 sen gick vi hem och kollade på ''she's the man''. Somna kanske 12 för för det första va jag ganska trött och för det anadra behövde vi gå upp 8 nästa morgon för vi hade match (förlora me 2-3).
Nu mååste jag jobba me debattinlägget!!!! Så jag kanske slänger in ett inlägg senare om jag hinner men vi får se för jag måste gå och lägga mig ganska tidigt , e trööött!


en random bild från min brorsas student;S
rakt och uuuuuupp sen neeer! Haahh<33
-helena<3


Fredag!!!

Heeeeeeej!
Idag är det ju fredag! najs!
idag har jag i alla fall bara haft en helt vanlig tråkig skoldag
fast vi kollade på en film på franskan som var sista lektionen
så det va sköönt :D
Sen efter skolan åkte jag och helena hem till helena och åt lite
och fixade helenas hår :) Sen innebandyträning och nu
ostbågar och idol! Fan va skönt!
Nån annan som också ska ha en skön kväll?
nu ska jag duscha elr föresten jag ska titta på idol, sen duscha :D


Just nu!


Puss! /amanda


Hoho låtsas att ni ser en bra rubrik

Halloj!
Om ni undrar varför vi bloggar tillsammans så oftaa så e svaret: vi e ofta hos varann efter skolan så då kommer vi på att vi kan skriva ett inlägg :)
Jag (helena) hade ingen svenska sista lektionen så jag va me på Amandas lektion (SO) för jaag behövde
skriva på mitt debattinlägg.
JAjaj nu ska vi äta lite, typ meeellis!
BILDER!!

Vi som äter mat på en rauk (Gotland)


Bajsa på er!
-helenaoamanda<33


RSS 2.0