Träning !

Halloj, halloj ! Jag sitter här framför tv:en och tittar på idol menads jag äter en muffins som pappa hade köpt, MUMS ! :D Hade i alla fall matte prov idag och jag hoppas att det har gått bra! Men efter det hade jag gitarr sen fotboll, det var kul fast vi joggade i typ en halvtimme och det var lite jobbigt menmen ;) Har inte så mycket att skriva så vi ses hejdå :) <333


Puss!<333 /A

Här kommer en JÄTTE fin bild på mig !


Ont i halsen

Igår hade jag lite ont i halsen och sen på morgonen idag hade jag jätteont när jag svalde och va typ ashes, men nu gör det knappt ont längre bara när jag hostar:P Kommer nog till skolan imorn men va hemma idag. Åt mannagrynsgröt till lunch, e typ det enda jag kan äta me min tandställning:( Tur att det e gott! Har som tur var ingen fotboll idag så jag missar ingenting, vi hade några matcher i helgen i Gävle och vi vann alla me 5-0, 5-0 och 6-0:D Är vi bäst eller är vi bäst, haha just kidding:P
Nu kommer några bilder.

Jag före tandställning.

Jag nu med tandställning (inte för att man ser så bra, menmen<33)
ByeBye Allihopa<333333


Heeeeej!

Heej, allihoppa! Idag spelade jag match och det gick bra för vi vann :) Men efter det så åkte jag och mamma och kollade på jeans men jag hittade inga utan bara en orange tröja :D kanske lägger upp en bild senare på den :) Men jag kände mig lite trött när jag kom hrm och då tog jag febern, och jag hade lite! :( jag hoppas det går över eftersom att det inte var så mycket :)

PUSS!<33 /amanda

Tyvärr inngen bild :(


Muffins!

Heej, ja rubrikn säger det ju :) Men jag har i alla fall bakat chokladmuffins och de var väldigt goda! haha :) jag har tränat och duschat och nu sitter jag bara och tittar lite på tv :D Idag slutade vi fyra ! Jobbigt! Fast sista timmen e ju hemkunskap och de e ganska kul :) har inget att skriva så vi ses :)
                           


Puss! <33 /amanda


Gammal bild från thailand!


Hihi!

Jag sitter här i morgonrock och myser och har ätit och så medan amanda inte har slutat än! hahaahaha, hon har hemkunskap till 4 och hon slutar alltså om en halvtimme;P hehehe!! Nu kommer lite bilder på mig och amanda;)






Hahah fina va, men kass redigering!<33
PUSS!<333


Färgat håret?

Vad tror ni har jag färgat håret eller ej? Se nedanför;P
Nu e kl kvart i 9 här och jag måste hinna plugga franska innan jag blir för trött och svimmar, asså har varit astrött flera dagar i rad! Det e asjobbigt att jag aldrig kan bli ordentligt pigg någon gång men vem e inte trött i skolan i och för sig?
Nu MÅSTE jag plugga annars kommer det gå åt helevete imorn asså!

Haha ny hårfärg??
PuSSi aLLihOpa


:) :D ;)

Heej! förlåt! Men det har varit så mycket läxor och träningar så man har inte hunnit! För nu har vi börjat med innebandy träning och då har jag träning på måndag, tisdag, onsdag OCH torsdag! Sen kommer vi ha typ en till innebandy träning på fredag också! Kommer att ha träning typ varje dag! Blir jobbigt! Men jag hoppas jag överlever :)
                                                     Men just nu tittar jag lite på tv och åt nyss lite nudelsoppa vilket var gott, ska nog snart duscha och göra lite läxor :( usch! fast i veckan har vi typ bara engelska, svenska och franska :) förra veckan hade vi typ asmånga, elr det kändes som det:) 
                                        
                 Hoppas alla får en bra måndags kväll !



                 Puss! /amanda


Måndag:(

Uää jag hatar måndagar, de e så uäääiga!!! Det bra e att jag har musik sista lektionen så det e som att jag slutar typ ett  hahah:P Men musik e ändå helt okej ganska kul faktiskt. Nu har jag snart träning, okej inte jättesnart men kl 7 till halv nio:D Amanda har träning ca halv 5 idag så har lite (ganska mkt) ledig tid då jag kan göra läxor, kolla på tv och bara typ slappa och äta lite.
Igå hade jag match och vi vann me 6-0, fett bra vie!!
Sen efter åt jag hos amandaa för vi behövde göra en läxa tillsammans och vi åt pizza, MUMS!
Fast jag och Amanda dela på en pizza och Amanda hade för sig att de va jättestora så vi tog en barnpizza att dela på men så varen asliten nej men inte så stor och Jag blev nästan inte mätt på den pizzan men så åt jag lite pizzabröd och drack läsk (festmåltid haha) och åt lite kladdkaka och då blev jag mätt.
Världens godaste Söndagsmiddag!! Mums fillibaba:D

Haha scary!;)
Puss<333333 /H<3



Lördag

Nu har jag riktigt tråkigt, Amanda va här förut men hon behövde gå för hennes kusiner skulle komma. Imorn ska jag på en Ängby-dag för innebandyn, ska åka kvart i 10. Ikväll ska jag typ slappa och kanske något mer;) Aja lovar att ikväll ska jag gå in på en annan dator och då ska jag lägga upp några foton på mig och några fler och så.
                                                                       PuSSi o KraMiS<33333333


We are here!

Tjo nu sitter vi här och snart ska jag (Amanda) ha match typ samling kl. 19.15;S Jag (helena) ska bara va hemma. Nu måste jag (Amanda) hem så bye bye!<3
Puss puss<333 /HoA<333333333333


Gåseborg

Fett nice imorn drar vi till Gåseborg så kommer nog inte blogga på 2 dar typ men sen e jag tillbaks;) Har packat och så men ska oxå lägga ner necesären för måste ju borsta tänderna imorn. Aja måste fixa lite nu så e tillbaka på lördag typ asså med bloggandet;P 
PuSsI mInA SöTa GuLlEpLuTtAr<3333333 /Helena<3


:D

Heeejsaaaan! asså jag kommer aldrig på någon bra rubrik :( ska försöka bättra mig, men förvänta er inte för mycket ! hihi ;) Men idag så var inte skolan så jobbig vi tittade på en film efter lunchen och så slutade vi typ två :D Och på torsdag åker vi ! Även om de bara e en natt men jaja :) Så jag tänkte att jag skulle passa på att skriva ett inlägg nu om jag inte hinner det imorn annrs så hörs vi i helgen! BYE BYE !

PUUUUSS ! <333

/amanda :D

träning

Snart har jag träning men först ska jag kolla lite på datorn, typ kolla bloggar och så. Ganska slapp dag i skolan idag, skulle kolla om tälten funka allihopa och jag ska sova me Evelina, Amanda och Sofie. Haha när vi skulle resa vårt tält så hade det kommit ut och in så vi märkte det efter massor av krångel och dessutom var det Elins tält så vi visst inte alls hur man satte upp det:P  Men tillslut gick det och då skulle vi ta ner det igen men nu hoppas jag att det kommer ta mindre tid att sätta upp det på riktigt på Gåseborg. Vi har iallafall bestämt oss för att ta me jättemycket godis så vi kan ligga och prata och äta godis:D
Nej nu måste jag snart byta om till träningen, Amanda lyllosen hade tidig träning så hon hinner hem till Idol, inte för att det e askul att kolla på utan för att det e så mysigt att ligga och slötitta lite, fast lite kul e det ju med de som sjunger asdåligt, men de nya personerna som sitter i juryn e helt störda! De e för kritiska och ska påpeka allt.
PuSSi och KramIS från mig!<333333333333333


Schlappix

Haha vakna typ kl. halv nio idag kanske inte så konstigt eftersom jag la mig 10 igår assså seriöst va astrött, amanda va hos mig till kvart i 10 och när hon stack gick jag rakt i sängen;P
Amanda ska ha match nu så jag bara väntar på att hon ska ringa.
Ingen bild men ska ladda upp några sen så det kommer komma fler senare:D
Puss allihopa<33333333333


förlååt!

heej! Asså guud ! förlåt för att jag inte har skrivit! Menmen ;) i torsdag fick jag nackspärr! och de gör fortfarande lite ont men inte så mycket längre :) men idag ska jag i alla fall spela match nu på morgonen elr de e samling klockan tolv :D Jag har inte så mycket att skriva men just nu så bara slappar jag bara och äter lite frukost:) Annnars i veckan har jag bara tränat som vanligt och varit i skolan, och nästa vecka så ska vi åka till gåseborg och övernatta :) Det ska väl bli kuul :) och nästa vecka har vi projektvecka asså samma vecka som vi ska till gåseborg :)
aja hejdå ! :D

ses /amanda <333


RSS 2.0