Klippt mig

Nu har jag kommit hem från min klippning:) blev hyggligt nöjd faktiskt men det va en vanlig klippning, klippte nåra cm:) har sååå tråkigt!! Kanske ska ringa nån men jojja och thitti e borta i eskilstuna:( amanda lyllosen e ju fortfarande i USA!!:( kanske bara ska va hemma och slappa;) kanske kmr me en bild på mitt nyklippta hår senare idag:D PUSS<333 /H

förlåt för dålig uppdatering:(

Förlåt men det har varit mkt på sistonde:S Idag har jag shoppat lite saker: en klänning till en begravning, 2 skor, bikini och en tidning:) va ganska nöjd men ville hitta nåra böcker oxå men hitta dem inte:( lite synd men aja... idag ska vi äta pizza! mums<3 snart ska vi tilll gotland och där ska jag sova över me thitti, amanda ska oxå komma till vårt landställe där och mina kusiner kommer på min födelsedag:) snart e det gothia oxå men det e ganska långt kvar e i mitten av juli;) LÄNGTAR;D


början på vårt nya hus på gotland;) kmr bli urmysigt och snyggt!<333 puss<3



USA!!

halloj halloj! förlåt för att jag inte har skrivit på länge! jag har liksom inte riktigt hunnit, hehe:) aja, nu e det sommarlov och imorn ska jag åka till usa i tre veckor! :) sköönt va?:) fast det jobbiga är att vi måste gå upp klockan 4 på morgonen!:( men men, när vi kommer fram blir det ju bra! :) ja, sen ska jag inte göra så mycket, jag ska till landet, till helenas land och till farmor sen så händer det inte så mycket mer :) men bada, det ska jag göra gryyymt mycket!!! :) det är såå sköönt att bada när man är varm!:) Igår badade jag och helena tre gånger! vi åkte och bada sen åkte vi hem och åt lunch, sen åkte vi och bada igen och sen åkte vi hem och fikaade sen åkte vi tillbaka och badade!! det var såå kul och sköönt! aja hoppas ni får ett bra sommarlov!



puss /amanda<33

SOMMARLOV!!!<3

för det första: Förlåt för dålig uppdatering:(
för det andra: förlåt för att det inte kommer me nån bild:(
 jag ska bättra mig jag lovar!!<3<3<3 Aja idag har jag inte gjort mkt:P Badat me sötaste amanda två ggr HIHIHI! Först badade vi i kyrkis sen åkte vi hem och åt glass sen blev vi såå varma att vi bara behövde åka till kyrkis igen:P Haha:D Hann inte bada så länge för amanda behövde hjälpa till hemma. Sen åt jag kyckling me nån 'pestopasta' rätt god faktiskt;) Nu ska jag njuta av min korta fredagskväll har en tidig match imorn:( Ändå kul me match!<333 PUSS!!

hej!

Hej hej! Jag är ledsen att jag inte har bloggat men har vart lite upptagen. Onsdagkväll till fredag eftermiddag var jag på landet med kusiner och familjen! :) vi barn (min bror och mina kusiner) skulle göra mat och vi råkade räkna lite fel när vi skulle göra potatis! hehe ;) Vi skulle ha gjort 32 potatisar men vi räknade fel och vi gjorde bara 16! hehe!:D sen spelade jag en match som inte gick så bra, vi förlorade, men det var hr varmt som helst då så man blev ganska trött! och när jag var på landet fick jag, vänta måste räkna,... ja jag fick 20 myggbet!!!! kliar gryymt mycket!!! hoppas de försvinner snabbt!

har konstigt hår så jag ser ut som en mupp så det blir tyvärr ingen bild:(¨

ses puss /amanda<33

lång helg!

Tjaba tjena det är lång helg, sen är det tisdag,onsdag och på torsdag är det skolavslutning!:) Helena är på cup så det blir jag som skriver i helgen:( själv ska jag åka till landet om någon timme och senare i helgen spela match!:)
       Idag började vi nio istället för 8.15! sköönt elr? :) nu ska jag packa, så det blev inte så lång inlägg men men :)


jaag!


jaag!


jaag!

där kom lite bilder men vi ses!Puss
/amanda<333

RSS 2.0